Pagina's

dinsdag 15 mei 2012

De spanning bouwt op....

Afgelopen dagen zijn we druk bezig met de reclame-campagne. We stonden bijvoorbeeld in het Dagblad van het Noorden over de taartenwedstrijd en er zijn meerdere persberichten onderweg. Ook hangen vandaag de spandoeken midden tussen de tarwe, aan weerszijden van de A7 ter hoogte van Scheemda. Een prima plek, veel mensen zullen het lezen. De laatste standhouders die nog onderweg waren hebben zich inmiddels ingeschreven. Soms komen er nog erg leuke bedrijven voorbij, maar het is nu echt stop. Zo heeft iedereen een mooi plekje!

Ook voor de kindertjes is er genoeg te doen. Ze kunnen knutselen, geschminkt worden of zich lekker uitleven op het gigantische springkussen. De flyers en posters zijn gedrukt en onderweg naar de standhouders.


De afbeelding is van La Savonette uit Vlagtwedde. Janine verkoopt allerlei Fransen zeepjes en andere producten vanuit een antieke Franse bus. Een heel toepasselijke combinatie om al helemaal in Franse sferen te komen. Wellicht een voorproefje op de zomervakantie? De website van La Savonette vindt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten