Pagina's

vrijdag 25 mei 2012

Vervolg standhouders van Stad en Ommeland

We hebben twee bijzondere kwekers benaderd om mee te doen aan de zomerfair. De Keukentuin uit Zuidbroek en kwekerij Bazuin uit Eelde.

De Keukentuin kweekt biologische kruiden voor keuken en tuin. En ook groenteplantjes en groenten, uit de kas en van het land. Marcel en Jeanette kweken niet alledaagse groenten en kruiden, dat maakt hen juist zo bijzonder. Kijk op hun website voor meer informatie. Over de plantjes, de kruiden, maar bijvoorbeeld ook over hun wekelijkse bestelsysteem met afhaalmogelijkheid in Finsterwolde. Twee bijzondere mensen met een passie voor hun vak.



Het familiebedrijf van kwekerij Bazuin is al meer dan 100 jaar in Eelde gevestigd. Hier kweken zij snijbloemen en vaste planten, in allerlei soorten, kleuren en maten. Op hun website geven zij informatie over het gehele assortiment. Kan de voorpret daar alvast beginnen!



Van de kwekers kunnen we een mooie brug maken naar Countryflowers uit Sappemeer. Deze webwinkel heeft een bijzonder assortiment met de bekende namen op het gebied van interieurdecoratie zoals Mathilde M., East of India en de lekkerste geurzakjes van Bridgewater.

Via deze link komt u op de webwinkel van Countryflowers terecht.



D'an Deluxe is de winkel voor dameskleding en accessoires van Daniëlle uit Zuidlaren. Zij neemt sjaals, sieraden, oorbellen, horloges, tassen en portemonnees mee naar de zomerfair. Kijk op haar website voor meer informatie en een voorproefje van de collectie.


Jolanda van Mozaïekprojecten uit Veendam maakt de prachtigste creaties van glas- of kiezelmozaïek. Zij vervaardigt in opdracht projecten, maar geeft ook workshops in Veendam en Groningen. Zoals zij zelf zegt: maak kennis met onze wereld van kleurrijk keramiek en glas! Voorpret begint op haar website, waar u zich kunt verbazen over de oneindige mogelijkheden van mozaïek.



Miranda Meulenkamp is kunstenares en geeft schilderworkshops in Oude Pekela. Ze heeft kinderkleding ontworpen maar ontdekte gaandeweg dat schilderen haar ware passie is. En dat straalt er duidelijk vanaf! Zij heeft een serie schilderijen gemaakt op het thema zomer en op 15 juni a.s., de vrijdag voor de zomerfair, geeft zij een workshop met ditzelfde thema. Kijk voor meer informatie en aanmelding op haar website.



Marchien van Knotsdesign uit Meedhuizen. Omschrijft haar passie als volgt: gewone materialen, ongewoon gebruikt. Ze verkoopt bijvoorbeeld armbanden van fietsband en kettingen van waterballonnen. Klinkt vreemd? Misschien wel, maar het resultaat is verbluffend. Neem maar eens een kijkje op haar website en verbaas u over het prachtige resultaat.




Met deze opsomming van standhouders zijn we nog niets eens halverwege. Morgen verder!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten