Pagina's

donderdag 24 mei 2012

Pronkjewailtjes van Stad en Ommeland

Nu we het Oldambt gehad hebben, gaan we verder met de rest van Groningen. Stad en Ommeland. Eerst Pink Pepper, oet Stad. Een jong, enthousiast bedrijf dat de leukste workshops aanbiedt. Voor de personeelsclub, de familiedag, het vrijgezellenfeestje etc. etc. Kijk maar eens op hun site naar het bijzondere en gevarieerde aanbod. Op de zomerfair bieden zij een workshop koffiemok beschilderen aan. Maak uw eigen unieke exemplaar, die precies bij dat leuke bordje past. Uit ervaring kunnen wij zeggen: heel leuk om te doen! Echt een aanrader!





Cups of Keeks uit Veendam. Jannet maakt de mooiste taarten in allerlei kleuren. Ook maakt ze prachtige, kleurrijke cupcakes. Allemaal op bestelling, ze heeft geen winkel. Kan ook niet, want er gaat zoveel tijd zitten in het maken van deze taarten. Het maakt haar niks uit, want het is nog steeds haar hobby. En het moet ook niet op werk beginnen te lijken, want dan is de lol eraf. Als u nou denkt, die taart is nou wel mooi, maar de smaak is vast van ondergeschikt belang, dan heeft u het mis. Jannet is een perfectioniste, dus ze zijn en mooi en heerlijk! De vorige keren dat we haar tegen kwamen was haar kraam helemaal op kleur ingericht en zag er heel stijlvol uit. We zijn dus heel benieuwd waar Jannet nu mee uitpakt.... Dat het mooi wordt, daar twijfelen we geen moment aan.


Lowieke van der Heide slaat met haar Veronzinsels de spijker op zijn kop. Ze omschrijft het zelf prachtig op haar website:











Ik maak geschilderde gedachten, geïllustreerde gedichten of hersenspinsels, hoe je het maar noemen wilt… Ik verzon de naam Veronzinsels. Een samentrekking van drie belangrijke elementen in mijn werk;
zin, onzin en verzinsels.

Van deze geschilderde gedachten heeft ze kaarten, canvasdoeken, maar ook kopjes en tassen laten maken. Bruikbare kunst, met een vrolijke uitstraling.

Zoveel inspiratie! Dat maakt het moeilijk om de computer uit te zetten om de broodnodige nachtrust te krijgen. Toch maar verstandig zijn en morgen gezond weer op en vrolijk verder!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten