Pagina's

dinsdag 12 juni 2012

Bijzondere spulletjes

Snuffelkade komt uit Wildervank. Ze staan voor landelijke en decoratieve woon- en tuindecoratie voor betaalbare prijzen. Lieke van de Snuffelkade geeft ook thuisparty's voor groepen vanaf 8 personen. Misschien iets voor u? Kijk maar eens op de website.

Dan Pommelientje. Van Treja Schilder uit Hellum. Gezellige huis- en tuindecoraties in de Hollandse stijl. Van de kraam van Treja word je altijd vrolijk! Ze heeft een voorkeur voor zelfgemaakte of gepimpte hebbedingen, wat maakt dat u bij Pommelientje een uniek artikel koopt. Kijk voor meer info en voorpret op haar website.



Tieneke Dijkstra en Ans Oosterloo zijn present met Branelli di Vetro. Een hele mond vol! De dames maken handgemaakte glaskralen. Ze schrijven hierover zelf: wat begon als een experiment is uitgegroeid tot een passie. En daar houden we van bij de Zomerfair! Kijk maar eens op de website voor de prachtige voorbeelden.


Sientjes Dochter, uit Hellum. Staan garant voor bijzondere brocante stukken. Te vinden op een prachtige locatie, waar zij op 20 en 21 juli a.s. zelf een Erffair organiseren. Een aanrader! Kijk maar eens op de website voor meer info.


Gé Regelt, ook present op de zomerfair. Gé heeft een creatief atelier en maakt de leukste dingen. Ze laat zich inspireren door het huidige modebeeld, door wat ze ziet bij de woonprogramma's op tv en tijdens het bezoek aan vele fairs. Gé heeft een website met een webwinkel.

Uit Groningen komt Edelsmid Iet Brunia. Iet maakt prachtige sieraden van zilver. Ze maakt ook ringen naar uw eigen ontwerp met evt. een mooie steentje erin. Van twee ringen kan ze ook één maken.

Klazien Eling en Harma de Vries uit Termunten komen met allerlei voorwerpen van zilver: oude zilveren sieraden, zilveren beugeltassen, pillendoosjes, parfumflesjes enz. enz.

Henca de Vilder uit Meedhuizen importeert sieraden, sjaals, riemen etc. etc. uit Turkije. Met haar bedrijf Hevi Handmade kan zij ook sieradenparty's geven op locatie. Neemt u een kijkje bij haar kleurrijke kraam!

Dan Jannet van Cups of Keeks by Jannet. Ze komt met haar mooie taart hobby, zoals ze zelf zegt. Jannet is een perfectioniste en maakt mooie, kleurrijke taarten op bestelling. Ook bijpassende cupcakes, petit fours en lollypops. Allemaal even mooi. Kijk maar eens op haar website.


Dan, laatste weer voor vandaag, Liesbeth van den Hof. Met haar bedrijf Lijstjes en zo komt ze helemaal vanuit Appelscha om op de fair te kunnen staan. Liesbeth neemt Alex Clark wenskaarten mee, een serie grappige dierenprenten, voor de kenners zeer bekend. Wordt alleen door Lijstjes enzo aangeboden in het noorden. Liesbeth is gek op dieren en honden hebben een streepje voor. Vandaar ook haar collectie rashondenlijstjes, waaronder ook de zeldzamere rassen. Liesbeth doet haar best haar kraam er elke keer anders te laten uitzien. We zijn dus heel benieuwd, Liesbeth!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten