Pagina's

maandag 11 juni 2012

Verder met de voorstelronde

Voor aanvang van de zomerfair, willen we alle deelnemers even in de schijnwerpers gezet hebben. We zijn over de helft, dus de komende dagen krijgt u van ons de rest.



Paulien van Bottlecapcasa, een overgewaaide rage uit Amerika. Paulien houdt van kleur en dat is duidelijk te zien op haar website. Soms neemt ze ook vintage mee naar markten en spulletjes die ze opleukt, zodat ze klaar zijn voor een tweede leven. We zijn heel benieuwd wat Paula meeneemt naar Midwolda!



Gisela ten Cate van Bon Vivre uit Oosterwolde runt een webwinkel voor lifestyle, woonaccessoires en decoratie. Kijkt u maar eens op haar website voor een greep uit haar assortiment: stijlvol, verrassend en betaalbaar.



Dan Bernardien Brinkhuis van Bontgeblokt uit Dedemsvaart, een standhouder die nog niet vaak in onze regio was.



Bernardien heeft een bijzonder assortiment van handgemaakte tassen en accessoires en decopatch pakketjes om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Ook heel bijzonder wat ze meeneemt: rokjes van het merk Zand Amsterdam. Deze wikkelrokjes zijn verstelbaar door middel van drukknopen en kunnen aan beide kanten gedragen worden. Zodoende, 1 rokje, 4 variaties!


Bernardien neemt goede vriendin Jacqueliene Hulleman en Fenny Pieper-Hulleman mee. Van curiosa en antiek De Vlinder. De twee zussen verkopen Hollands curiosa en antiek. Bijvoorbeeld fotolijstjes, aardewerk, emaille, porselein, rariteiten etc. Ze zijn liefhebbers van de Engelse/Scandinavische stijl.

Heeft u antiek, dat u wilt laten restaureren, dan kunt u terecht bij de heer van der Beek uit Stadskanaal. Met gevoel en respect voor het oude. Piet van der Beek geeft u graag een vrijblijvende prijsopgave, als u een antiek stuk wilt laten restaureren. Kijkt u alvast op de website voor nadere informatie.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten