Pagina's

zondag 3 juni 2012

Portretfotografie door Peter Buiter

Boerderij Hermans Dijkstra is natuurlijk een unieke locatie voor een fotosessie. We hebben Peter Buiter uit het Oldambt bereid gevonden om deze dag als portretfotograaf te fungeren. Peter is al meer dan 30 jaar actief in het Oldambt en fotografeert nog steeds vol enthousiasme bruidsparen, kinderen, huisdieren etc. etc. Voor particulieren maar ook voor de zakelijk klant.

In de zondagse kamer, aan de voorkant van de boerderij, wordt speciaal voor de zomerfair een eendaagse studio gebouwd. Deze kamer is in zachtgele kleurstelling en geeft een prachtige sfeer aan deze bijzonder dag. In deze setting kunt u kiezen voor een mooie portretfoto. Bijvoorbeeld alleen de kinderen, of juist met het hele gezin, of in het kader van vaderdag: met de hele familie! Er is wat nostalgische kleding voorhanden en Peter Buiter had het idee om hiervan gebruik te maken door de foto dusdanig te bewerken dat het ook een ouderwetse foto lijkt. Wilt u liever buiten een portretfoto? Ook dat is mogelijk. Peter is juist gespecialiseerd in zulk soort improvisatiewerk. U kunt dit ter plekke met elkaar overleggen om zo tot een bijzonder eindresultaat te komen.


Deze foto's zijn voorbeelden van een bewerking van een nieuwe foto. Deze is gemaakt tijdens een toneelvoorstelling in voormalig strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. De nieuwe foto is dusdanig bewerkt, dat het lijkt alsof hij al minstens 50 jaar onderin een laatje van oma's dressoir ligt. De mogelijkheden zijn legio. Peter Buiter - tweede van rechts overigens in bovenstaande foto's - is een gepassioneerd fotograaf en de jarenlange ervaring samen met zijn oog voor detail staan garant voor een bijzonder eindresultaat.

Foto Buiter vraagt tijdens de zomerfair voor een sessie van zo'n 20 minuten een prijs van 15 euro. U krijgt daarna een inlogcode mee, zodat u de foto eventueel zelf kunt downloaden van zijn website. U kunt er ook voor kiezen de foto te laten afdrukken en/of bewerken door Foto Buiter. De prijzen daarvoor bedragen 5 euro voor de afmeting van 13x19 centimeter en 12 euro voor een afdruk van 20x30 centimeter. Zeker een eenmalige buitenkans!

U vindt de eendaagse studio van Peter Buiter bij de voordeur van boerderij Hermans Dijkstra, bij de hoge stoep. Wilt u alvast voor die tijd contact opnemen met Peter Buiter dan kunt u dat doen via zijn website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten