Pagina's

vrijdag 15 juni 2012

Brocante enzo

De zomerfair heeft veel standhouders met brocante. Niet één kraam is hetzelfde. Brocante is altijd anders. Je vindt nou juist dat ene stuk servies dat je zo mooi vindt, of een stuk keukengerei dat perfect in de keuken zou passen enz. enz. Brocante heeft een verleden. En dat zie je eraan af, maakt het juist bijzonder.

Albertje Prummel van De Brocante Kip uit Emmen heeft een bijzonder assortiment brocante. U vindt bij haar bijvoorbeeld emaille, serviesgoed, keukengerei, linnengoed en meubeltjes. Nieuw binnen bij haar bijvoorbeeld: romantisch serviesgoed met lieve roosjes. Teveel om op te noemen. Neem alvast een kijkje op haar website.



Atelier Lammie uit Joure neemt vazen, diverse soorten kransen, engelen, speeldozen en glasdecoratie met zijde mee. We laten ons verrassen!

Dan de Ullstee uit Annen. Zij komen met alles van het Zweedse Gottland Pelsschaap: gelooide schapenhuiden, wol, breiwol en handgebreide producten. Zie de website voor meer info.




De maand juni is de tijd voor aardbeien. Overal zijn ze volop te vinden. En op een zomerfair horen toch ook aardbeien? Daarom komt Rianne Dallinga uit Zuidbroek met haar aardbeien en een collectie Groninger streekproducten. Ze zijn ook gespecialiseerd in het maken van fruitmanden en geschenkpakketten. Zie de website voor nadere info.


Aardbeien nodigen uit om er een zoete traktatie van te maken. Zoals............ een zomertaart! Zit u nog te dubben of u al dan niet mee zult doen? Gewoon doen! Er zijn mooie prijzen te winnen en het gaat natuurlijk ook een beetje om de eer. U kunt zich aanmelden via e-mail via info@zomerfairhermansdijkstra.nl  maar u mag op het laatste moment ook binnenwandelen met een taart. Want creatieve inspiratie komt bij voorkeur op het laatste moment :) Bijkomend voordeel: wie met een taart binnenkomt, heeft gratis entree!

We zien u graag verschijnen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten