Pagina's

zondag 3 juni 2012

Make a wish te gast op de zomerfair

Vorige week kregen we een telefoontje van Paula Westerhof uit Schildwolde. Samen met een aantal buurtgenoten doet zij in september mee aan een sponsorzeskamp, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan stichting Make a Wish. Ze had gelezen over de zomerfair en vroeg zich af, of er misschien ook iets van samenwerking mogelijk was. Natuurlijk! Wij vinden dit zo'n goed doel, dat wij daar graag onze medewerking aan verlenen.

Misschien kent u stichting Make a Wish. Paula zegt hierover:

"Stichting Make a Wish vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte vooral patient zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen."



Wij waren het er allemaal over eens: het was mooi om een link met de kinderen te hebben op de zomerfair. Vandaar dat u Paula en haar buurvrouwen tijdens de zomerfair kunt vinden in de buurt van het springkussen. Ze gaan poffertjes/pannenkoekjes verkopen, de kinderen kunnen muffins versieren en als ze dorst hebben, kunnen ze de ranja-koe melken. Bovendien worden er pakken cake- en pannenkoekmeel verkocht, waarvan de opbrengst volledig naar stichting Make a Wish gaat. Prachtig toch, zulke initiatieven?

Bezoek voor meer informatie de website http://www.makeawishnederland.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten