Pagina's

zaterdag 16 juni 2012

Laatste loodjes

Vanmorgen interview gehad via de telefoon op radio noord. Geloof het of niet, maar we stonden in een zonovergoten slingertuin! Door de regen ligt de tuin er prachtig groen bij. Ieder nadeel hep zijn voordeel.... Vandaag is er een trouwerij op Hermans Dijkstra. Binnen was alles al in rep en roer, in de tuin heerste een serene rust. Stilte voor de storm!

Want morgen is deze prachtige tuin toneel van Zomerfair Hermans Dijkstra. De afgelopen weken hebben we de aanwezige standhouders allemaal even kort uitgelicht. Op drie na, die doen we nu!

Fleuranne Bloemen en Buitenleven uit Hemrik. Zij neemt buitenkleding mee zoals lamswollen sjaals en poncho's, plaids, stola's, omslagdoeken van John Bardale, wax hoedjes (leuk voor vaderdag!) en petten van John Bardale, sjaaltjes van Claire & Eef en nog vele in en outdoor artikelen. Kijk alvast voor een voorproefje op de website van Fleuranne.



Thea Remmelink uit Bellingwolde van Secondhand Roses. Zij neemt allerlei soorten brocante mee zoals antiek c.q. oud glaswerk, zilver en servies. U vindt haar bij het terras aan de zijkant van de boerderij.




En de hekkensluiter van deze verzameling bijzondere standhouders is vitaal Oldambt. Een ondernemersvereniging voor ondernemende vrouwen in het Oldambt. U kunt bij hen terecht voor informatie over Vitaal Oldambt en voor speciale ansichtkaarten. Sommige van haar leden zijn ook te vinden op de zomerfair. Al met al staan zij morgen allemaal garant voor een vitaal Oldambt, met veel reuring en veel zon.

De voorbereidingen naderen hun einde. Alles is geregeld, vanavond gaan we het grootste gedeelte opbouwen en vanaf morgen heel vroeg bouwen de standhouders hun eendaagse winkeltje op. Tot nu toe hebben wij met heel veel plezier gewerkt aan alle voorbereidingen. Het is al meer dan een half jaar geleden dat het idee van een zomerfair bij Hermans Dijkstra geboren is. Morgen komt alles samen en is de Zomerfair een feit. Wij hopen u te mogen begroeten morgen tussen 11.00-17.00 uur. Dan maken we er samen een prachtig mooie dag van!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten