Pagina's

zondag 9 juni 2013

Aardbeien enzo

Vandaag het Oldambtster waterweekend bezocht. Het weer deed niet helemaal mee, maar het was tenminste wel droog. Bij zo'n evenement begint het altijd weer te kriebelen: nog 2 weekjes en dan zijn wij aan de beurt!

In de Reiderhaven kwam ik alvast één van onze deelnemers tegen. Niels van Grol Asperges uit Tripscompagnie. Hij heeft heel veel zin in de zomerfair en komt met asperges en heerlijke zongerijpte aardbeien. De asperges worden rond dat weekend voor het laatst geoogst en bij Niels kunt u ze geschild en al kopen. Dus, de laatste kans om ze dit jaar nog te eten en daarna moet u weer een jaartje wachten. Ook de aardbeien van Grol waren heerlijk!

 
 
Uit een Italiaans autootje verkopen zij de heerlijkste schepijs. Met eerlijke en biologische ingrediënten. Vorig jaar lange rijen voor het loket en de lekkerste smaken waren snel verkocht. Dus wees er snel bij ;)
 



Brocante Factory uit Winschoten
Tina Poort is een voorbeeld van een kleine parel dichtbij, die je misschien niet kent. Zij heeft bijzondere spulletjes, sommige door haar zelf ontworpen en gemaakt, in een landelijke stijl. Betaalbare woondecoratie, dat is wat de Brocante Factory voor ogen heeft. Tina heeft een webwinkel en op vrijdag en zaterdag heeft ze haar gezellige winkeltje aan huis geopend voor publiek.




Jelle Graveland van Le Perron heeft een passie voor brood. Maar dan wel: biologisch brood. En daarbij wil hij absoluut geen concessies doen aan de smaak en de structuur. Hij staat met name op de versmarkt in Groningen en deze zondag dus bij ons. Jelle verkoopt van die ronde broden, die zo heerlijk ruiken. Vanuit zijn nieuwe marktwagen verkoopt hij ook kleinbrood. Heeft u de geur al in de neus?
 


Casa Delicias uit Coevorden
En bij brood hoort natuurlijk worst! Rutger Schepers uit Coevorden heeft de lekkerste mediterrane worstsoorten die u maar kunt bedenken uit o.a. Spanje, Frankrijk en Italië. Om alvast een voorproefje te nemen op de zomervakantie.




Lienus Koster uit Meedhuizen
Lienus is een duizendpoot met een passie voor chocolade. Hij maakt ter plekke de heerlijkste lekkernijen van chocolade. U kunt hem vinden in de sfeervolle boerenschuur, waar hij zijn kunsten zal vertonen. U merkt wel, dat u voor bijzondere delicatessen bij de zomerfair op het juiste adres bent!
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten