Pagina's

woensdag 19 juni 2013

Laatste voorstelrondes

Op dit moment is hier onweer, met een boel donder en gerommel. Het schijnt dit weekend weer wat op te knappen. We duimen er met z'n allen voor! Morgen het weerbericht van Harma Boer vanuit de tuin van Hermans Dijkstra maar eens goed beluisteren ;)

Creadoe uit Tynaarlo
Karla Hoenderken is erg creatief. Ze maakt de mooiste dingen en geeft hele bijzondere workshops. Bij de zomerfair neemt Karla handgemaakte sieraden mee, o.a. deze mooie vlinders. Het mooie is, dat ze ook ter plekke sieraden op maat maakt. Of u kunt een workshop bij haar volgen, zodat u uw eigen ring heeft gemaakt. U vindt Karla in de boerenschuur.


Bloemenzaak in Bloei uit Winschoten
Wat is een zomerfair zonder verse bloemen? Pascal Meinders van Bloemenzaak in Bloei uit 't Rond in Winschoten heeft verse bloemen vorig jaar in het assortiment gemist. Vandaar dat hij er dit jaar zelf staat! Als alles meezit met prachtige pioenrozen, zo passend bij deze tijd van het jaar. In de slingertuin van de boerderij beginnen ze net een beetje te ontluiken. Maar die zijn natuurlijk niet voor de pluk ;)


Femsdeal uit Zuidwolde
De gezellige cadeauwinkel net aan de noordgrens van de stad Groningen. Bij Femsdeal vindt u cadeau artikelen, antiek, curiosa, serviezen, meubelen en woonaccessoires, haar assortiment is zeer breed.
 

Hilda's Taart uit 't Waar
Hilda decoreert en verkoopt taarten, koekjes, cupcakes enz. U kunt bij haar allerlei soorten taarten bestellen, gemaakt van luxe cake of biscuit met meerdere soorten vulling, voor elke gelegenheid geschikt. Hilda geeft ook workshops en kinderfeestjes EN doet mee als jurylid voor de taartenwedstrijd.


Vrouwen van nu uit Drieborg
Een delegatie van de Vrouwen van Nu afdeling Groningen vindt u ook op de zomerfair. Zij willen uitleg geven en bekendmaking aan het feit, dat zij allerlei handwerkcursussen aanbieden in het seizoen 2013-2014. Het creatieve zit weer helemaal in de lift en als u altijd al een bepaalde handwerktechniek willen leren? Grijp dan nu uw kans! In het aanbod zit bijvoorbeeld een cursus mountmellick borduren, een borduurtechniek van wit op wit. Tevens verkopen de dames tweedehands handwerkboeken, ook altijd leuk om tussen te snuffelen op zoek naar een bijzondere vondst.



Geertje van der Zijpp uit Groningen
Geertje maakt prachtige kaarten. Postkaarten, wenskaarten, maar ook geboortekaartjes in opdracht. Allemaal door haar zelf geschilderd. Ze heeft een vrolijke stijl, vaak met grappige dieren. U kunt deze kunstwerkjes per stuk kopen.







 
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten