Pagina's

zondag 16 juni 2013

En dan is er koffie!

Dit jaar zijn er meerdere koffieverkooppunten bij de Zomerfair: drie stuks in totaal. In de workshopschuur, bij het koetshuis op de culinaire weide en in de slingertuin. De koffie bij dit laatste verkooppunt wordt gezet door J. van Klooster van Kaldimobiel. Zij komen met hun kleine, grappige Italiaanse autootje verse koffie maken in de tuin. Ruikt u het al?


Kaarsenrecycling "Het Tweede Lichtje" uit De Pol
Bij deze kraam vindt u een workshop kaarsen maken voor jong en oud en tevens verkoop van buitenkaarsen en fakkels. In onderstaand filmpje vindt u een eerste kennismaking.



Van der Beek Antiekrestauratie uit Stadskanaal
Heeft u een kast of een tafel die antiek is en die eigenlijk wel een opknapbeurt kan gebruiken? En vindt u het te riskant om er zelf mee aan de slag te gaan? Ga dan naar de heer van der Beek, hij kan u alle mogelijkheden uitleggen. U vindt hem binnen in de workshopschuur.


Willemijn's Geur & Kleurdecoraties uit Zeerijp
Bent u gek van zeepjes? En wilt u ze zelf leren maken? Dan bent u bij Willemijn aan het juiste adres. U vindt haar in de workshopschuur waar ze een workshop geeft, handgemaakte zeepjes verkoopt en parfums van FM Group.



Glas- en Lijstenatelier in Oostwold
Stiny de Kimpe maakt zelf de mooiste hangers van glas. Door het samensmelten worden ze elke keer anders, elke keer uniek. Met recht kleine kunstwerkjes! Ook kunt u bij Stiny terecht voor informatie over het professioneel laten inlijsten van uw mooiste foto's of van uw eigen kunstwerk.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten