Pagina's

zondag 16 juni 2013

Kunst en meer: nieuwe voorstelrondes

De Meerlandse koe uit Oostwold
In onze regio strijken meer en meer kunstenaars neer. Zo ook Erlinde Ufkes-Stephanus uit Oostwold. In haar atelier de Meerlandse koe maakt zij de mooiste dingen, zoals ze zelf zegt: met een hoog ADHD gehalte: levendig en behoorlijk aanwezig. Behalve schilderen houdt zij zich ook bezig met het maken van bijzondere lampen, ware kunstwerken! U kunt haar tijdens de zomerfair vinden in de workshopschuur, waar zij bezig is met het vervaardigen van een dergelijke lamp. Erlinde heeft in 2005 een schilderij aangeboden aan koningin Beatrix, bij het openen van de water-inlaat voor Blauwestad. U kunt hier lezen hoe dat ging.



Hennie Regeling & Sita de Boer uit Oppenhuizen
Deze twee dames komen met brocante. Elke keer anders, altijd leuk en bijzonder!

Puur en Wijs uit Groningen
Nadine Lemmers is één van onze nieuwe deelneemsters. Zij heeft een detailhandel in producten van natuurlijke grondstoffen. Natuurlijke producten en duurzaamheid staan bij Nadine hoog in het vaandel.

De Likkepot uit Nieuwolda
Yvonne Drewel komt met allerlei soorten zelfgemaakte jams, koek en chocola. Ze heeft de heerlijkste jamsoorten, die je niet zo gauw in de winkel vindt. Wat dacht u bijvoorbeeld van appeltaart in een potje? De ingrediënten komen allemaal uit eigen boomgaard en worden biologisch geteeld. En allemaal streekproducten want herkomst Nieuwolda. Prachtig toch?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten