Pagina's

maandag 24 juni 2013

Even rustig ademhalen...

En voor je het weet, is het alweer voorbij. Al dat voorwerk komt op zo'n dag samen. En wat was het weer gezellig! Het weer kon beter, maar zeker ook minder! We hebben een paar buien gehad, maar ook af en toe wat zon. Je merkt dan wel dat als de zon er ook even bij, het ook direct een stuk zomerser wordt, maar de standhouders zorgden voor voldoende zomerse sfeer.

Door de regenval in de dagen voorafgaand waren de demonstraties met de Groninger paarden een beetje in het water gevallen. Letterlijk en figuurlijk! Van de 5 paarden die zouden komen, konden er maar 2 aanwezig zijn. Het weiland was te drassig en zou door de paardenhoeven teveel zijn beschadigd. Jammer.



Kunsttaxateur Enno de Boer was de hele dag druk bezig in het restaurant om de van huis meegebrachte spullen te taxeren. En hij heeft zowaar een paar kleine kunstschatten gevonden! Prachtig om te zien.



De jury van de taartenwedstrijd had er een harde dobber aan. De inzendingen waren allemaal heerlijk en de uitslag lag heel dicht bij elkaar. Prijswinnares is geworden: Celine Cruiming uit Marum.
Zij wint een driedaagse mini-break naar Almelo plus een workshop taartenmaken. De prijs is voor twee personen en ze heeft besloten samen met haar vriendin Sanne van Rijn te gaan. En laat dat nou de winnares van de tweede prijs zijn!



Het mooiste is om de bezoekers te zien genieten. Het is al een soort traditie aan het worden, de zomerfair. Mensen uit de regio treffen elkaar daar graag en praten even bij onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. En bij de uitgang roept iedereen in koor: tot volgend jaar!

We hebben een persbericht naar het streekblad gestuurd in de hoop dat het geplaatst wordt. Online was er al iets te vinden op Westerwolde Actueel.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus hieronder een kleine sfeerimpressie:














Geen opmerkingen:

Een reactie posten