Pagina's

donderdag 13 juni 2013

Nieuwe voorstelrondes

Vanmiddag even bij de boerderij geweest en met de kraambouwer gekeken of het allemaal kan wat we in gedachten hebben. Ondertussen zijn we zo op elkaar ingespeeld, hij weet precies wat wij bedoelen. Volgens hem komt het allemaal goed. En gezien onze ervaringen met hem, vertrouwen we daarop. Het aftellen is nu begonnen: over 10 dagen is het zover! Het regende vandaag een beetje bij de boerderij. Wij bekijken dat optimistisch: alles wat nu valt, valt zondag 23 juni niet meer. En een beetje regen komt de tuin alleen maar ten goede. Die staat er picobello bij overigens!

Verder met voorstellen van de deelnemers en nog even een terugblik op de eerste voorstelronde. Ina van der Wal van Serdani heeft besloten, dat ze op de kraam een workshop wil gaan aanbieden. U kunt bij haar een grappig uiltje maken van vilt, te gebruiken als sleutel- of tashanger. Kindertjes kunnen eventueel plakken met textiellijm. Grappig toch?



Désiré Kollen komt met haar stoere zoon uit Koekange
Désiré maakt handbeschilderde panelen, naamborden van drijfhout, al dan niet in combinatie met keramiek, voor binnen of buiten. Haar zoon maakt Noorse zalm en grav laks, op broodjes, maar ook als hele vis te koop. Versgerookt!



Buitengewoon Bezig uit Bellingwolde
Jacquelien van Eck is besmet met het groenvirus. Ze maakt bijzondere bloemstukjes, groot en klein, geeft ter plekke demonstraties en neemt ook wat brocante mee. Alles voor een redelijke prijs. Jacquelien heeft een neus voor alles wat bijzonder is, dus mis haar kraam niet!

Kwekerij Bazuin uit Eelde
De zomerfair valt binnen de Tuin- en Kunst10daagse. Dus aanbieders van groen mogen eigenlijk niet ontbreken! Kwekerij Bazuin uit Eelde neemt allerlei bijzondere vaste planten mee. Een genot om even op uw gemak tussen te kijken, op zoek naar juist die ene bijzondere plant.



Nicolais Steekijs en Natascha Oudshoorn uit Winschoten
Soms hoef je niet eens ver te zoeken naar bijzondere deelnemers. Nicolai heeft een bijzondere bakfiets van waaruit hij heerlijk roomijs verkoopt, met de smaak die vroeger zo gewoon was. Lekker tussen twee koekjes, ziet u het voor zich? Natascha is supergoed in het schminken van de kleintjes. Dus u zult haar ergens in de tuin op een mooi plekje vast en zeker treffen.



Jelly Nijhof uit Katlijk
Zij maakt de mooiste sieraden met haar eigen handen. Naar eigen ontwerp. Unieke kunstwerkjes die speciaal voor u lijken gemaakt.

Miche Bag Party uit Winschoten
Herkent u dit: u heeft een leuk nieuw setje gekocht, maar uw tas past er eigenlijk net niet bij. Dan kunt u natuurlijk besluiten een nieuwe tas te kopen, maar u kunt ook voor een Miche Bag kiezen. Deze tas kunt u namelijk aanpassen. Aan uw stijl, het seizoen, de gelegenheid enz. Zo heeft u met één tas eindeloos veel mogelijkheden!




Florazijdebloemen uit Winschoten
Kenna Eerkes heeft zich gespecialiseerd in de betere kwaliteit zijdebloemen. U kunt bij haar terecht voor zowel klein als groot bloemwerk. Kenna levert maatwerk. Een mooie gemengde bos bloemen is natuurlijk prachtig, maar staat niet zo heel lang jammer genoeg. Van de moderne boeketten van Florazijdebloemen heeft u veel langer plezier!




Lijstjes & zo uit Appelscha
Liesbeth van den Hof komt graag naar Midwolda. En we vinden het ook prachtig dat ze komt! Liesbeth maakt altijd veel werk van haar "winkeltje voor een dag" en zoekt nu juist de spulletjes uit, waarvan ze denkt dat het precies zal passen. En allemaal voor hele redelijke prijzen. Zo verkoopt ze bijvoorbeeld deze bijzondere lijstjes van Alex Clark. Vindt u ze niet grappig? Uw hondje is er vast bij!


Klazien Eling & Harma de Vries uit Termunten
Deze beide dames hebben een neus voor mooie zilveren spulletjes. Zo hebben ze allerlei soorten parfumflesjes, zilveren bestek, zilveren sieraden en allerlei andere voorwerpen van oud zilver. Een kijkje meer dan waard!

Gerard Hoskam uit Coevorden
Deze mandenmaker verkoopt op de zomerfair zijn prachtige en bijzondere manden en kransen. En geeft ter plekke demonstraties van dit oude ambacht. Een stukje vakmanschap voor een hele redelijke prijs!

Fleuranne Bloemen en Buitenleven uit Hemrik
Fleuranne houdt van het landelijke leven. Bij haar kunt u outdoortassen, - kleding, -hoedjes en -riemen vinden. Maar ook quilts en andere romantische in- en outdoorproducten.

SKOG design uit Eext
Anja Ellens maakt bijzondere kaarten en wanddecoratie van door haar zelf gefotografeerde natuur. In Nederland en in Scandinavië. Met haar oog voor detail maakt ze de prachtigste plaatjes!


Post-Ti uit Ten Boer
Louise Tissen is gek op pluche knuffels. Ze heeft een oog voor bijzondere babyknuffels van Tiamo. Die zo heel lekker zacht zijn, weet u wel? Ze neemt ook bijzondere polyester en polystone tuinbeelden mee. Heel bijzonder!


Het betere boek uit Ommen
De heer Lucas neemt bijzondere boeken mee. Die u niet gauw ergens anders ziet. Hij heeft een dubbele kraam, dus een ruime keuze. Er zit vast iets voor u bij!

Hans Joling uit Meeden
Ook weer in het kader van de Tuin- en Kunst10daagse komt deze u waarschijnlijk wel bekende kweker uit Meeden naar onze Zomerfair. 's Winters staat de kweker bekend om de bijzondere kerstshows en de grote keuze aan kerstbomen. Maar zomers heeft hij ook genoeg te bieden! Hij neemt donkerbladige dahlia's mee, sierheesters en éénjarigen in hang- en terrasbakken. U vindt hem in een kraam vlakbij de boerderij.


Atelier Bertina uit Joure
Bertina Tilma maakt prachtige aquarel en acryl schilderijen. Bijzonder is, dat ze daarvan ook kaarten en zelfs servies maakt, met dezelfde afbeeldingen. We zijn heel blij dat ze naar Midwolda wil reizen voor de zomerfair, want ze maakt erg bijzondere dingen: Tuin- en Kunst10daagse waardig! We hopen dat ze op 23 juni ook zo lekker in het zonnetje kan zitten.









 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten