Pagina's

maandag 17 juni 2013

Voorstelrondes: over de helft

Wat hebben we veel bijzondere deelnemers! Als we ze zo stuk voor stuk even in de schijnwerpers zetten, zijn we heel trots. Dat wordt echt een bijzonder geheel om ze allemaal bij elkaar te zien. De zomerfair wordt hiermee een evenement, waar we zelf ook naartoe zouden gaan als bezoeker vanwege het bijzondere en diverse aanbod. Wij doen daarvoor erg ons best en dat komt nu naar voren.

Youko uit Nieuw Roden
Nanda Haaijer houdt van kleurrijke, bijzondere accessoires. Net even aans as aans, zoals we hier dan zeggen. Youko heeft zich gespecialiseerd in accessoires voor de kinderkamer, houten speelgoed en kindertassen. Sommige artikelen zijn zelf gemaakt en daardoor natuurlijk helemaal uniek. Allemaal even bijzonder!



Kleur je Dag uit Finsterwolde
Staat u ‘s ochtends met de handen in het haar voor de kledingkast? Wat moet ik aantrekken? Dan bent u bij Kleur je Dag aan het juiste adres. Marianne laat zien wat kleur met mensen doet. Hoe de ene kleur je laat stralen, terwijl de andere kleur de indruk wekt dat je ziek bent. Ook kan informatie worden ingewonnen over individuele adviezen en workshops, over kleur en kleding voor particulieren en bedrijven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten