Pagina's

dinsdag 18 juni 2013

Verder met voorstellen!

Het zijn zoveel deelnemers dit jaar, het is een hele klus om ze allemaal voor te stellen. Maar wel een leuke klus! Want zo begint de voorpret alvast.

Voor Binnen of Buiten uit Westerbork
Bij Janneke Waninge kunt u terecht voor woonaccessoires, krijtverf, maar ook voor buiten koken. In hekseketels of braadschalen. Ze geeft hierin zelfs workshops! Heerlijk voor in de zomer, maar ook een pan glühwein voor de winter. Met de winter willen we ons nog niet bezighouden, we gaan eerst volop voor de zomer! U vindt Janneke bij het buitenterras in het gras.



Blondd rokken uit Appelscha
De dames de Jong en Collé maken vrolijke rokken. Voor grote en kleine dames. Zoals ze zelf schrijven op hun website: Wil je Hip zijn in je eigen wereld? Zoek je iets hips, uniek en handgemaakt.
Gebloemd, geruit, gestipt met roezels en randjes alles voor een hippe jurk of rok voor dames en meisjes. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!




Singeleer uit Beilen
Manda Bouma van Singeleer legt uit, dat singeleer een Drents woord is en zoiets betekent als: bijzonder en makkelijk. U kunt bij Singeleer terecht voor bijzondere, creatieve workshops zoals kralen maken van fimo klei. Bij de zomerfair kunt u een workshop windlichtjes maken volgen of een hart hanger maken. Voor de kindertjes maakt ze: glittertattoos!



Heerlijk en Eerlijk uit Nieuw Buinen
Milja Reinders is gek van paddestoelen. Alle soorten en maten, allerlei smaken. Dit jaar heeft ze twee kramen gehuurd, zodat ze ook lekkere hapjes kan laten proeven van wat je allemaal met deze lekkernijen kan maken. We zijn heel benieuwd!



Vervelde Wijnimport uit Haren
Leonie Vervelde schrijft zelf op haar website: Vervelde Wijnimport is het resultaat van een passie voor wijn, liefde voor een land en genieten van het ‘goede leven’. In 2010 heb ik een halfjaar in de wijnhoofdstad van Zuid-Afrika, Stellenbosch, mogen doorbrengen. Tijdens deze periode is de passie voor wijn en liefde voor het land gegroeid. Elke week werden andere wijnhuizen en gebieden bezocht in Zuid-Afrika. Bij thuiskomst, een beetje onwennig, miste ik deze mooie wijnen al snel. Tot mijn verbazing waren er weinig goede kwaliteitswijnen in Nederland verkrijgbaar. Leonie heeft haar kennis verdiept en verbreed door het volgen van verschillende opleidingen met betrekking tot wijn. Toch blijft het volgens haar heel simpel: je vindt een wijn lekker of niet. Zo is het maar net! Leonie helpt graag om een wijn te vinden waar u van geniet.



Poster op Vinyl  uit Haule
Je ziet ze tegenwoordig wel vaker, weerbestendige tuinposters die buiten op de schutting of op die kale muur. Rob van der Meijden heeft zich gespecialiseerd in tuinposters met uw eigen afbeelding. Want waarom een afbeelding gebruiken die iedereen al heeft, als u ook kunt kiezen voor uw kleinkinderen bijvoorbeeld of die ene mooie foto die u gelijk herinnert aan die mooie, zonnige vakantie! Alles is mogelijk, zelfs tuinschermen met uw eigen afbeelding.



De Bijenhof uit Nieuw Buinen
Bij deze kraam vindt u alles op het gebied van bijen en honingproducten. De lekkerste honingsmaken, maar ook honingcreme en stuifmeelkorrels, die essentiële stoffen bevatten voor een goede gezondheid. Laat u informeren bij de heer en mevrouw de Niet.



Tesselschade Arbeid Adelt
Bij deze kraam kunt u terecht voor allerlei handgemaakte artikelen. Voor de allerkleinste kinderen, de wat grotere, maar ook voor huis en tuin.

Mens en Dier uit Scheemda
Nancy Maathuis vertelt op haar eigen website: In 1996 begon ik als beheerster van een dierenasiel. Dit was voor mij aanleiding om, naast de benodigde asielopleidingen, een opleiding Management te volgen. Naast het managen van het asiel, begeleide ik een voor mij speciale groep vrijwilligers: mensen met ADHD, autisme, hechtingstoornis, verstandelijke beperking. Het samenwerken met deze groep was motiverend, gezellig en vooral erg leerzaam. Wat ik leerde van deze doelgroep is de liefde en troost die zij krijgen, maar vooral ook geven aan dieren. Vaak is de wisselwerking van iemand met een autistische stoornis met een dier verbluffend; schuwe en angstige dieren heb ik rustig zien worden. Wat ik nog veel belangrijker vond, was dat contact leggen met iemand met een autistische stoornis veel makkelijker verloopt via het dier. Bij de kraam van Mens en Dier vindt u allerlei bijzondere handgemaakte artikelen tegen een betaalbare prijs.



Energetix uit Veendam
Sieraden zijn op zichzelf natuurlijk al heel mooi, maar Tamara Dummer komt met magneetsieraden naar de zomerfair. Ze schrijft op haar website: Graag wil ik u kennis laten maken met de prachtige magneetsieraden van Energetix Bingen. Sieraden die zowel beauty, design en wellness perfect combineren. Ervaar de fantastische werking en geniet van een oogstrelend sieraad! En wist u, dat er zelfs magneetsieraden voor huisdieren zijn? En die je onder het sporten kunt dragen? Laat u informeren voor de mogelijkheden!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten